Werk aan weg en water

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties op www.friesland.wegwerkmeldingen.nl.

 • Rottum: asfaltreparatie Vogelzangweg

  (13-12-2018)
  Kaartje van wegwerkzaamheden Vogelzangweg in Rottum

  Er zit een gat in het asfalt aan de Vogelzangweg in Rottum. Van 13 tot 21 december wordt dit gerepareerd. De weg is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Rohel: rioleringswerkzaamheden

  (08-11-2018)

  De riolering Rohel Ouwster-Nijega is aan vervanging toe. Aannemer Jansnna Drachten BV gaat het werk voor ons uitvoeren.

 • Sloten: baggerwerkzaamheden

  (06-11-2018)

  Binnen Sloten is de sliblaag in de bevaarbare watergangen zo dik geworden dat we onderhoud moeten uitvoeren. Wij gaan binnenkort starten met baggerwerkzaamheden om de gewenste waterdiepte weer te behalen. Baggerbedrijf West Friesland gaat de werkzaamheden, in samenwerking met Van der Meulen Woudsend en Pruim Baggertechniek, voor ons uitvoeren.

 • Oosterzee: baggerwerkzaamheden haven

  (05-11-2018)

  Binnenkort starten de baggerwerkzaamheden in de haven van Oosterzee. Dit omdat de waterdiepte in de haven gering is.

 • Rijs: aanleg betonnen fietspad

  (02-11-2018)

  Van 5 november tot 21 december wordt het fietspad van de Mientwei tot aan Jan Schotanuswei vervangen van asfalt naar beton. Hierbij komen de fietsers op de rijbaan en geldt er een snelheidsbeperking van 30 km/uur.

 • Lemmer: rioleringswerkzaamheden Fluit

  (20-09-2018)

  De riolering in de Fluit in Lemmer is aan vervanging toe. Het gaat om het deel vanaf de Schouw tot en met de kruising met de Fregat. Aannemingsbedrijf A. Faber B.V. uit Sondel gaat dit werk voor ons uitvoeren.

 • Lemmer: herstraten Melkweg

  (29-06-2018)

  De bestrating van de Melkweg in Lemmer is aan vervanging toe. In opdracht van gemeente De Fryske Marren is Nota Infra B.V. op maandag 2 juli gestart met de eerste fase van deze werkzaamheden.