Werk aan weg en water

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties.

 • Sloten: werkzaamheden halfverhardingspad langs De Ie

  (15-04-2019)
  Afbeelding luchtfoto Sloten en halfverhardingspad

  Van maandag 15 april tot zaterdag 4 mei vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het halfverhardingspad aan de zuidkant van Sloten. Het gaat om het pad, welke bedoeld is voor wandelaars en fietsers, tussen het Fjildmanspaad en de Bonnebrekkenwei. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers het werk niet paseren.

 • Goïngarijp: werkzaamheden halfverhardingspad langs de Goïngarypster Poullen

  (15-04-2019)
  Afbeelding luchtfoto Goïngarypster Puollen en halfverhardingspad

  Van maandag 22 april tot zaterdag 4 mei vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan het halfverhardingspad ten noorden van Goïngarijp. Het gaat om het pad, welke bedoeld is voor wandelaars en fietsers, dat uitkomt bij Hearresyl (restaurant Picknickers). Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers het werk niet paseren.

 • Joure: herinrichting/onderhoud Blaauwhoflaan

  (08-04-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Blaauwhoflaan in Joure

  Van maandag 15 april tot zaterdag 27 april vinden er bestratingswerkzaamheden plaats aan de Blaauwhoflaan in Joure. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het werk wordt in fases uitgevoerd

 • Joure: herinrichting en onderhoud geluidswal Haskerveldweg

  (02-04-2019)
  Kaartje van stremmingen Haskerveldweg in Joure

  De geluidswal aan de Haskerveldweg in Joure wordt gerenoveerd. De werkzaamheden duren van maandag 8 april tot zaterdag 4 mei.

 • Sondel: asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk

  (07-03-2019)
  Overzichtskaart asfalteringswerkzaamheden Sondelerdyk in Sondel

  In de periode 13 maart tot 26 april vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Sondelerdyk in Sondel. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.