Werk aan weg en water

 • Werkzaamheden Holsteinpad in Oosterzee

  (23-01-2020)
  Foto van het Holsteinpad in Oosterzee

  Binnenkort starten we met een aantal werkzaamheden aan het Holsteinpad in Oosterzee. Zo worden de bosschages langs de weg verwijderd, de bermen opgehoogd en wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Hieronder leest u meer over de planning van de werkzaamheden.

 • Terkaple: werkzaamheden Oenemawei

  (16-01-2020)
  Kaartje van werkzaamheden Oenemawei in Terkaple

  Van maandag 3 februari tot zaterdag 15 februari vinden er werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen aan de Oenemawei in Terkaple. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Werkzaamheden Nieuwe Langebrug in Sloten

  (17-12-2019)
  Afbeelding van de brug in Sloten met brugwachter

  Van maandag 6 januari 2020 tot en met vrijdag 6 maart 2020 vinden er renovatie- en onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Nieuwe Langebrug in Sloten. In deze periode is er geen bediening van de brug. Het wegverkeer ondervindt weinig hinder en kan (op de rijbaan) over de brug blijven rijden. Voor de scheepvaart geldt een tijdelijke stremming.

 • Terherne: herinrichting centrum

  (08-10-2019)
  Afbeelding van het centrum van Terherne

  In het najaar van 2019 wordt het centrum van Terherne opnieuw ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren, heeft het dorp er het minste last van tijdens het toeristisch seizoen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het doorgaand verkeer.