Werk aan weg en water

 • Rottum: onderhoudswerkzaamheden brug Rottumerweg

  (17-10-2019)

  Van maandag 21 tot zaterdag 26 oktober werkt de provincie Fryslân aan de brug aan de Rottumerweg in Rottum. Het gaat om de brug over de Engelenvaart van en naar Heerenveen. Tijdens de werkzaamheden is de brug afgesloten voor al het doorgaande verkeer.

 • Langweer: werkzaamheden Buorren

  (15-10-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Buorren in Langweer

  Van maandag 21 oktober tot donderdag 14 november vinden er werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen aan de Buorren in Langweer. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Joure: onderhoud en herinrichting brug Warring

  (15-10-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Warring in Joure

  De Warring in Joure afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Dit in verband met onderhoud aan de brug. Door een te zware belasting is de brug beschadigd. Het is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden klaar zijn.

 • Terherne: herinrichting centrum

  (08-10-2019)
  Afbeelding van het centrum van Terherne

  In het najaar van 2019 wordt het centrum van Terherne opnieuw ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren, heeft het dorp er het minste last van tijdens het toeristisch seizoen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het doorgaand verkeer.

 • Joure: herinrichting en onderhoud Pastorielaan

  (05-10-2019)
  Kaartje van werkzaamheden Pastorielaan in Joure

  Van dinsdag 8 oktober tot zaterdag 19 oktober vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Pastorielaan in Joure. Het gaat om het gedeelte tussen kruising Waling Dijkstralaan tot en met kruising Dr. G.A. Wumkesstraat. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

 • Lemmer: wegwerkzaamheden Almere

  (20-08-2019)
  Kaartje van werkzaamheden en omleiding Almere in Lemmer

  Van 26 augustus tot 23 oktober is de Almere in Lemmer afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Dit in verband met reconstructie, wegopbreking, herstraten en het aanleggen van betonpaden. De werkzaamheden zouden eerder klaar zijn, maar door (weers)omstandigheden is de stremming verlengd.

 • Joure: bouwwerkzaamheden Houtmolenstraat

  (09-01-2019)

  Van 21 januari is de Houtmolenstraat (vanaf kruising De Merk/Midstraat tot aan parkeerterrein Lidl) in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met bouwwerkzaamheden (sloop en nieuwbouw) aan het pand De Merk 5. De werkzaamheden duren 10 maanden.