Werk aan weg en water

 • Balk: werkzaamheden Lutskade Raadhuisstraat

  (02-03-2021)
  Ter illustratie: kaartje met locatie werkzaamheden

  Van dinsdag 2 maart tot zaterdag 3 april vinden er werkzaamheden plaats aan de kademuur van de Luts in Balk. De Raadhuisstraat is tijdens deze werkzaamheden gestremd voor het verkeer.

 • Bantega: aanleg glasvezelverbinding Kooisloot

  (02-03-2021)
  Kaartje ter illustratie van de locatie werkzaamheden Kooisloot in Oudega

  BAM Infra Telecom gaat een glasvezelverbinding aanleggen in Bantega. Van maandag 1 maart tot zaterdag 13 maart vinden er werkzaamheden plaats aan de Kooisloot. De weg is afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

 • Broek: aanleg rotonde Tramwei

  (12-02-2021)
  Ter illustratie: kaartje met locatie werkzaamheden aanleg rotonde

  In Broek Zuid wordt een rotonde aangelegd op de kruising Tramwei-Woudfennen-It Súd. De werkzaamheden starten maandag 1 maart en duren tot zaterdag 1 mei. Het verkeer wordt via een bypass omgeleid.

 • Lemmer: stremming Riensluisbrug

  (02-02-2021)
  Riensluisbrug in Lemmer

  De Riensluisbrug in Lemmer wordt gerenoveerd. Vanaf maandag 8 februari tot vrijdag 11 juni is de brug gestremd voor alle weg- en vaarverkeer. Voor gemotoriseerd verkeer - waaronder vrachtverkeer - wordt een tijdelijke omleiding ingesteld. Deze wordt met borden aangegeven. Voor voetgangers en fietsers wordt een noodbrug geplaatst.

 • Lemmer: herinrichting Bantegastraat

  (13-11-2020)
  Kaartje van locatie stremming Bantegastraat in Lemmer

  Van maandag 16 november tot 21 mei 2021 vinden er werkzaamheden plaats aan de Bantegastraat in Lemmer. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.