Werk aan de weg

Bekijk alle wegafsluitingen in Fryslân van gemeenten, provincie en andere instanties op www.friesland.wegwerkmeldingen.nl.

 • Sint Nicolaasga: Kade

  (04-04-2018)

  Van dinsdag 3 april tot vrijdag 25 mei is de Kade, van De Oergang tot aan Slotweg in Sint Nicolaasga afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met herstraatwerkzaamheden.

 • Sloten: realisatie fontein

  (04-04-2018)

  Op woensdag 4 april 2018 start Aannemersbedrijf A. Faber B.V. in met het realiseren van de fontein, in het kader van het project 11Fountains, op het Van der Walplein in Sloten.

 • Lemmer: werkzaamheden kruispunt Straatweg - N359

  (23-03-2018)

  Vanaf maandag 26 maart wordt er gewerkt aan het kruispunt bij de Straatweg. Het kruispunt bij de Brekkenweg en de Spaanderbank is weer open. De Straatweg is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer op de N359 kan wél doorrijden. De verwachting is dat de werkzaamheden medio mei klaar zijn.

 • Balk: herinrichting Meerweg

  (21-03-2018)

  Vanaf maandag 26 maart start Aannemersbedrijf A. Faber B.V. met de herinrichting van de Meerweg in Balk. Het gaat om het gedeelte tussen (en inclusief) de kruising Meerweg-Van Swinderenstraat en de kruising Meerweg-De Warren.

 • Joure: herstraatwerkzaamheden Slachtedyk

  (20-03-2018)

  Van maandag 26 maart tot zaterdag 18 mei is de Slachtedyk, tussen Vegelinsweg en Slachtedyk 28, in Joure afgesloten voor het verkeer. Dit in verband met herstraatwerkzaamheden.

 • Joure: werkzaamheden riolering Pastorielaan - Uilke Boonstralaan

  (06-03-2018)

  De riolering in de Pastrorielaan en een deel van de Uilke Boonstralaan is aan vervanging toe. Het gaat om het deel vanaf het Lyts Luchtenveld tot en met de kruising met de Uilke Boonstralaan. Aannemingsbedrijf A. Faber B.V. uit Sondel gaat dit werk voor ons uitvoeren.

 • Echtenerbrug: werkzaamheden riolering De Veenscheiding

  (26-02-2018)

  De riolering in De Veenscheiding is aan vervanging toe. Het gaat om het deel vanaf de Duimstraat tot aan de Splitting. Aannemersbedrijf DVJ Infra en milieu uit Joure gaat dit werk voor ons uitvoeren.