Verken Broek Zuid alvast online (11-09-2018)

Dit item is verlopen op 25-09-2018.
Foto van laptop met broekzuid.nl online

In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Beginnen met dromen kan vanaf vandaag op de website van Broek Zuid. Op broekzuid.nl kom je alvast in de sfeer van je nieuwe woonomgeving. Verken de toekomstige wijk en de prachtige omgeving.

Start verkoop in 2019

We verwachten dat dit najaar het bestemmingsplan onherroepelijk wordt. Daarna kunnen we beginnen met het bouwrijp maken van de eerste fase van Broek Zuid. Dit is het gebied ten noorden van de Omkromte.

“Broek Zuid is een unieke plek om te wonen. Nergens in de wijde omgeving kun je zo ruim wonen aan open vaarwater en zo dicht bij alle voorzieningen die je maar wenst. We kunnen niet wachten om de eerste bewoners te verwelkomen.” aldus wethouder Jos Boerland.

De verkoop van de kavels in de eerste fase start waarschijnlijk begin 2019. Meer informatie over kavelprijzen en de datum van start van de verkoop wordt dit najaar bekend.

Op de hoogte blijven?

Als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Broek Zuid is eenvoudig. Via onze nieuwsbrief bijvoorbeeld. Maar ook via Facebook, Twitter of Instagram en natuurlijk onze website broekzuid.nl.