Gemeentegids 2018/2019 in de brievenbus (14-08-2018)

Dit item is verlopen op 16-09-2018.
Afbeelding gemeentegids

Vanaf 14 augustus worden de gemeentegidsen 2018/2019 van De Fryske Marren huis-aan-huis in de gemeente verspreid (ook als u een nee/nee stickers heeft). De gemeentegids, een samenwerking tussen gemeente De Fryske Marren en Akse Media uit Den Helder, is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente.

In de gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via defryskemarren.smartmap.nl

Geen gids in de brievenbus?

Heeft u begin september nog geen gemeentegids ontvangen dan kunt u een exemplaar afhalen bij het gemeentehuis in Joure of bij een servicepunt in Balk of Lemmer. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids De Fryske Marren), telefonisch via 0223 - 673 010 of  via de digitale gemeentegids defryskemarren.smartmap.nl.

Correctie

Helaas is er bij het overzicht van raadsleden in de gids een verkeerde foto bij Matthijs Sikkes-van den Berg (GroenLinks) geplaatst. De foto is van de heer Sipko Sikkes (commissielid namens Burgerpartij De Fryske Marren). Onze excuses hiervoor.