College presenteert programma met magazine ‘Mei-inoar der foar’ (09-01-2019)

Afbeelding voorkant collegeprogramma

Deze week verschijnt het magazine ‘Mei-inoar der foar’ huis-aan-huis in gemeente De Fryske Marren. Het college van burgemeester en wethouders wil op deze nieuwe manier de inwoners van De Fryske Marren informeren over de speerpunten en concrete plannen voor deze periode, die loopt tot voorjaar 2022. Geen lijvig rapport als collegeprogramma dus, maar een toegankelijk magazine. 

Start nieuwe college

Na een paar wisselingen, is sinds kort het college van burgemeester en wethouders weer compleet. Als start van dit nieuwe team is dit alternatieve collegeprogramma gemaakt. Dit programma is voor het college de leidraad voor de komende jaren, met de resultaten die het college wil bereiken. Fred Veenstra, burgemeester: “dat doen we samen, als college. Een gedreven ploeg, die er graag de schouders onder wil zetten. En we doen dat natuurlijk met inwoners en ondernemers “.

Persoonlijke drijfveren en speerpunten

Inwoners maken ook nader kennis met de collegeleden. Zo staan er interviews met burgemeester en wethouders in het magazine, over persoonlijke drijfveren en speerpunten voor de komende jaren.

Vinger aan de pols

Het college wil u graag op de hoogte houden van de voortgang, zodat u kunt zien wat we van onze plannen waarmaken. Twee keer per jaar doen we dat, op papier in Tusken De Marren en hier op onze website. Medio 2019 kunt u de eerste tussenstand verwachten.

Digitale versie

Hier kunt u het collegeprogramma bekijken en/of downloaden