Inwonerspanel

We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. We betrekken u dan ook graag bij het beleid en het bestuur van de gemeente. Een inwonerspanel is één van de mogelijkheden om dit te doen. Sinds december 2015 heeft onze gemeente daarom een inwonerspanel. Hiermee kunnen we in een vroeg stadium meningen peilen en kennis verzamelen over actuele onderwerpen. Zo kunnen we problemen gerichter aanpakken, beleid beter vormgeven en u daarmee van dienst zijn.

Doet u mee?

Het inwonerspanel van onze gemeente heeft nu 1370 leden. Ook u kunt meedoen! Aanmelden kan het hele jaar door en er kunnen altijd inwoners bij. Het panel is voor alle inwoners van De Fryske Marren van 16 jaar en ouder. Als u meedoet ontvangt u een paar keer per jaar een korte vragenlijst over actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld: het contact tussen inwoner en gemeente, de kwaliteit van onze dienstverlening, planning in uw omgeving, welzijn, afvalinzameling, etc.

De onderzoeken van het inwonerspanel worden uitgevoerd door het onderzoeksbureau Duo Marketresearch.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Graag! Dit kan als u inwoner bent van onze gemeente, 16 jaar of ouder bent en beschikt over e-mail. U kunt zich aanmelden voor het inwonerspanel van De Fryske Marren door een mail te sturen naar inwonerspaneldefryskemarren@duomarketresearch.nl. U ontvangt dan een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in het systeem van DUO Market Research.

Archief